icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La temporada de tardor del Teatre Municipal de l’Ateneu arriba amb una vintena d’espectacles

El conjunt d’obres que s’oferiran són per a tota mena de públics i de diversos gèneres, com ara teatre, poesia, música, màgia o musical.

El primer espectacle que obrirà la programació setembre-desembre 2022 del Teatre Municipal de l’Ateneu és “El Gran Comediant”, de Joel Joan.

Alhora, per facilitar l’anada al teatre, s’han posat a la venda tres modalitats d’abonaments: 5 espectacles per 60 €, 6 per 72 € o 7 per 84 € (cada espectacle tindria un cost de 12 €).

Les tres modalitats compten amb una entrada de regal per al concert de presentació del nou disc de Red Pèrill.

Els abonaments ja es poden adquirir a la pàgina web del teatre, i també es podran comprar presencialment a les taquilles el dijous 8 de setembre i el dilluns 12 de setembre, d’11 a 13 hores i de 18 a 20 hores.

A més dels abonaments, durant la temporada, es podran comprar les entrades individuals amb els descomptes habituals.

Parlant de la programació, el diumenge 18 de setembre, a les 6 de la tarda, s’inicia la temporada estable. Joel Joan i Hèctor Claramunt han escrit a quatre mans El gran comediant, una mirada àcida al món dels artistes. Una història d’èxits i fracassos, egos, enveges i rivalitats entre dos amics: un actor famós i diví i un altre que està a punt de tirar la tovallola.

Una altra de les propostes arriba amb Joan Pera, on és l’amo i cuiner de La perdiueta Eixerida a Master Xof, un monòleg que aprofita els dots còmics de l’actor per parlar de la jubilació i les ganes de continuar essent útil. Una comèdia culinària per a gurmets de l’humor amb un text propi. La funció serà el dissabte 1 d’octubre, a les 6 de la tarda.

Amb el programa El llop, Àngel Llàcer, reivindicava a TV3 la importància del teatre amateur a Catalunya. Ara els actors i actrius protagonistes representen Terra Baixa, d’Àngel Guimerà, que planteja magistralment el conflicte constant entre dos mons antagònics i irreconciliables. Arriba a l’Ateneu el diumenge 16 d’octubre, a les 6 de la tarda.

L’oreneta de Guillem Clua és una obra sobre el dolor, la culpa i la incomunicació protagonitzada per Emma Vilarasau i Dafnis Balduz i dirigida pel calafí Josep M. Mestres que està nominat als Premis Teatre Barcelona a les categories de millor espectacle, millor interpretació i millor text. Ens parlarà de la pèrdua, l’empatia i la resiliència el diumenge 30 d’octubre, a les 6 de la tarda.

El diumenge 6 de novembre, a les 6 de la tarda es representarà una de les obres més guardonades de la temporada passada. De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda és una sàtira brillant sobre l’emergència climàtica posada en escena per la companyia La Calòrica. L’espectacle ha rebut el Premi Max 2022 a la millor actriu (Mònica López); el Premi de la Crítica 2021 a la millor actriu de repartiment (Mònica López); el Premi Butaca 2021 al millor text (Joan Yago) i els Premis Teatre Barcelona 20-21 al millor espectacle, millor interpretació de repartiment (Mònica López) i millor text (Joan Yago).

Per últim, destacar l’espectacle on Jordi Vidal es posa a la pell de Guillermina Motta a Guillermotta un espectacle musical deliciós que reviu melodies i cançons com la popular Remena nena, però també d’altres, com Lily o Pantera.

Trobareu tota la informació sobre la programació completa de la temporada de tardor del Teatre Municipal de l’Ateneu a la pàgina web teatremunicipalateneu.cat.

tornar_radioIgualada