icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La Teneria acollirà, aquest proper mes de setembre, les classes del campus universitari de la salut #Igualada

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha avançat que mentre es construeixi el nou aulari del campus de la salut, l’edifici de la Teneria destinarà la segona i la tercera planta per acollir els classes d’aquest àmbit que imparteix la Universitat de Lleida. Per tant, en uns mesos, l’edifici podrà encetar la seva activitat universitària.

De cara el proper mes de novembre s’espera inaugurar les noves instal·lacions de l’Arxiu Comarcal. Aquestes properes setmanes començaran a arribar els compactes que acolliran els arxius.

S’enderrocarà els edificis que van acollir l’antic Bar Tròpic i l’antiga perruqueria Dídac

Aquest estiu també han començat les obres d’ordenació a l’entorn de la Teneria. En els propers tres mesos també s’enderrocarà els edificis que van acollir l’antic Bar Tròpic i l’antiga perruqueria Dídic, a tocar de la Plaça del Rei. Això suposarà un nou espai obert en aquesta zona de la ciutat d’Igualada.

A l’octubre començarà l’enderroc de l’antic Hospital d’Igualada

Després de l’estiu començaran els treballs per enderrocar l’antic edifici hospitalari. Aquest enderroc serà no serà senzill, degut a la complexitat que comporta retirar la runa de l’antic hospital. De fet, s’invertiran al voltant de 200.000 euros per fer aquesta tasca. Una vegada l’antic edifici estigui enderrocat, i finalitzat el pla funcional que està redactant la Universitat de Lleida, podran començar els tràmits per construir l’aulari.

tornar_radioIgualada