La tennista búlgara Elitsa Kostova, guanyadora del Torneig Arcadi Manchón 2019

La tennista búlgara Elitsa Kostova és la nova campiona del Torneig Arcadi Manchón que s’ha disputat a les pistes del Club Tennis Montbui.

Kostova es va imposar a la final a l’australiana Arina Rodionova en dos sets (7-5 i 6-3). Va ser una final molt disputada on van haver-hi diverses alternatives al marcador. Al final, la tennista búlgara va saber aguantar la pressió i va acabar enduent-se el campionat. Aquesta era la primera vegada que el Trofeu  Arcadi Manchón es disputava íntegrament en categoria femenina i tenia una bossa de premis de 25.000 dòlars. Els responsables del torneig s’han mostrat molt satisfet pel canvi de categoria masculina a femenina.

En dobles, les campiones van ser Sofia Shapatava i Emily Webley-Smith, que es van imposar a Elitsa Kostova i Samantha Murray,