icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La tercera Setmana de l’Ocupació, Prepara’t, s’ha encetat aquest dilluns superant les mil inscripcions

Des d’aquest dilluns i fins divendres, el Museu de la Pell d’Igualada, acull aquesta iniciativa, adreçada a donar eines a les persones que estan a l’atur o bé que volen millorar la seva situació laboral. El “Prepara’t” inclou un total de 13 ponències a càrrec de professionals de reconegut prestigi. Cada ponència comptarà amb una mitjana de participació d’entre 80 i 100 persones. El president de la Unió Empresarial de l’Anoia, Blai Paco, ha destacat que com en anteriors edicions, la tercera Setmana de l’Ocupació ha tingut una bona acollida. Paco ha assenyalat també que des de la Unió Empresarial i l’Ajuntament han mirat que les diferents xerrades vagin a càrrec dels millors professionals de cada matèria, i a més, han intentat no repetir els continguts de les ponències d’edicions anteriors.

L’acte inaugural d’aquesta tercera setmana de l’ocupació s’ha fet aquest dilluns al matí, al Museu de la Pell, amb la xerrada “Noves Oportunitats al Territori” a càrrec del president de la Unió Empresarial Anoia, Blai Paco, i de la regidora de dinamització econòmica de l’Ajuntament, Àngels Chacón. Chacón ha destacat que són conscients de la problemàtica de l’atur a casa nostra i ha assenyalat que per això i estan dedicant molts esforços.

Tota la informació referent aquesta tercera Setmana de l’Ocupació es pot consultar la web de la Unió Empresarial de l’Anoia, www.uea.cat.

tornar_radioIgualada