icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La tradicional enganxada de cartells dona el tret de sortida la campanya de les eleccions municipals, a #Igualada

La campanya electoral per a les eleccions municipals dels 26 de maig ha començat oficialment aquesta nit, al punt de les dotze. La majoria de les formacions que es presenten a la capital de l’Anoia han encetat la campanya enganxant els seus cartells electorals a la Rambla Sant Isidre.

L’alcaldable de Junts per Igualada, Marc Castells, assegura que esperen guanyar les eleccions per continuar governant la ciutat amb honestedat i eficiència. Per la seva part, el candidat d’ERC a l’alcaldia d’Igualada, Enric Conill, considera que la seva formació és sinònim de futur i de fer un pas endavant. Igualada Som-hi, en canvi, creu que el seu projecte és el que la ciutat necessita. Des de Poble Actiu, segons la seva candidata, Neus Carles, comencen la campanya amb il·lusió i ganes de liderar el canvi a Igualada. Pel que fa l’alcaldable del PP, Joan Agramunt, espera aconseguir de nou representació a l’Ajuntament i, a més, desitja no ser l’única formació constitucionalista al consistori. Per últim, la candidata a l’alcaldia de Ciutadans, Carmen Manchón, encara aquesta campanya amb molta il·lusió i l’objectiu de fer d’Igualada una ciutat per a tothom.

La campanya de les eleccions municipals s’allargarà fins al 24 de maig. El dia 25 es farà la jornada de reflexió i el diumenge 26 es celebraran els comicis electorals, que en aquesta ocasió coincidiran amb les eleccions europees.

tornar_radioIgualada