icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

“La Tresca i la Verdesca” actuarà aquest dimecres, al Gabriel Castellà, per celebrar l’inici de curs escolar, a #Igualada

El conjunt musical per a tota la família serà l’encarregat de donar la benvinguda al curs escolar 2019/20, a la capital de l’Anoia, aquest dimecres, en un concert que començarà a 2/4 de 6 de la tarda, a l’escola Gabriel Castellà. La formació -guardonada amb el premi Butaca al Millor Espectacle Familiar 2018- oferirà l’espectacle “Zum”, en què els membres del grup, vestits d’abelles, canten i toquen en directe un ampli ventall d’instruments. L’activitat, organitzada per l’AMPA de l’escola, es complementarà amb una campanya de recollida de sang entre les 3 i les 7 de la tarda, a càrrec del Banc de Sang.

Per últim, aquest dissabte, l’escola Gabriel Castellà ha organitzat també un sopar popular amb exalumnes i exprofessors, amb motiu del 60è aniversari de la mort de l’historiador i arxiver Gabriel Castellà i el 10è aniversari de la implementació del programa de violins i violoncels en horari lectiu.

tornar_radioIgualada