La triatleta gualadina Anna Noguera assoleix una espectacular medalla de bronze al Campionat del Món de Llarga Distància

La triatleta igualadina Anna Noguera assoleix la medalla de bronze al Campionat del Món de Triatló de Llarga Distància.

La prova costava de 1.500 metres nedant, 110 amb bicicleta i 30 corrents. Noguera va fer una gran cursa en acabar per darrera de la belga Alexandra Tondeur i de la barcelonina Judith Corachan. La triatleta igualadina va acabar entre les 5 primeres, un fet que li va ajudar a mantenir-se entre les primeres classificades. El mateix va succeir en el segment de bicicleta on Anna Noguera no va perdre temps respecte a les primeres posicions. A la prova a peu, la igualadina va buscar la segona posició en una cursa emocionant en la que al final Anna Noguera va acabar en 3a posició a 1 minut i 27 segons de la segona classificada, Judith Corachan.

El Campionat del Món de Llarga Distància es va disputar a Pontevedra.

Foto Federació Espanyola de Triatló: Judith Corachan, Alexandra Tondeur i Anna Noguera