La UD Montserrat acaba la temporada amb una derrota contra l’At. Prat Delta

La Unió Deportiva Montserrat perd a les Comes contra l’Atlètic Prat Delta en l’última jornada de Segona Catalana.

El conjunt igualadí va fer un bon partit i al descans el marcador es mantenia amb empat a zero. A la represa, l’equip de la capital de l’Anoia va buscar la manera de desencallar l’enfrontament. Amb tot, al minut 62 l’equip del Baix Llobregat va aconseguir el zero a un. Tot i així, els jugadors del Montserrat van seguir treballant de valent per aconseguir el gol de l’empat. Ara bé, en temps afegit, l’Atlètic Prat Delta va aconseguir el 0 a 2, resultat que acabaria sent el definitiu.

Pugen a Primera Catalana el Sant Maure i La Unió Esportiva Prat. Baixen a Tercera Catalana el Sant Andreu de la Barca, l’Olivella, el Montserrat i l’Òdena.