La UD Montserrat aconsegueix un gran empat contra el Terlenka Barcelonista en un partit que tenia molt complicat

La Unió Deportiva Montserrat empata a 2 contra el Terlenka Barcelonista a les Comes i ara és 7è a la classificació de Segona Catalana.

El conjunt igualadí no va començar gens bé i a l’inici de la segona part perdia per un clar 0 a 2. Tot i així, els jugadors del Montserrat van seguir competint i van buscar la porteria contrària en diverses ocasions. Al minut 25 de la represa, va reduir distàncies gràcies a un gol en pròpia porta. Quan faltaven 12 minuts per acabar, el Terlenka es va quedar amb 10 jugadors per l’expulsió d’un defensa. Això ho van aprofitar els igualadins i poc després Oussama Qamboua va marcar el que suposava el 2 a 2 definitiu.

Aquest dissabte, la Unió Deportiva Montserrat visitarà el camp d’El Prat B.