La UD Montserrat cau al camp del Terlenka Barcelonista, tot i que va tenir opcions fins al final

La Unió Deportiva Montserrat perd al camp del Terlenka Barcelonista per 3 a 1 i segueix 3r per la cua a la classificació de Segona Catalana.

Els igualadins van rebre dos gols a la primera part que els van deixar molt tocats. Tot i així, al primer minut de la represa Fermín Robledillo va aconseguir el 2 a 1. Era un gol que posava emoció a l’enfrontament. A partir d’aquí, l’equip de la capital de l’Anoia va tenir opcions per marcar el gol de l’empat. Ara bé, quan faltaven 3 minuts per acabar, el Terlenka Barcelonista va aconseguir el 3 a 1 resultat que ja seria definitiu.

Aquest dissabte, la Unió Deportiva Montserrat rebrà a les Comes la visita del Prat B.

Aquí podeu escoltar l’entrevista amb l’entrenador del Montserrat, Joanthan Moreno