La UD Montserrat cau contra el Prat B, un dels grans de la categoria

La Unió Deportiva Montserrat perd a les Comes contra el Prat B per 0 a 5 i ara és penúltim a la classificació de Segona Catalana.

Els igualadins van caure davant un equip que s’ha col·locat líder provisional a la taula. A més, tenen fins a 9 jugadors que són baixa per lesió, un fet que els condiciona notablement. Contra el Prat B, l’equip va competir durant tota la primera part. Això sí, quan faltaven 9 minuts per arribar al descans, el conjunt del Baix Llobregat va aconseguir el 0 a 1. A la represa, els igualadins ja no van poder aguantar l’embranzida dels rivals i als 15 minuts van encaixar el 0 a 2. Pocs minuts després, l’equip del Prat es va quedar amb un home menys per doble targeta groga en provocar un penal que els igualadins van fallar. La superioritat numèrica no el va servuir de res. Als últims minuts, el Prat B va marcar tres gols més que van deixar el resultat amb el contundent 0 a 5 definitiu.

Aquest diumenge, la Unió Deportiva Montserrat visitarà el camp de l’Sporting Gavà.

Aquí podeu escoltar l’entrevista amb l’entrenador del Montserrat, Jonathan Moreno