RÀDIO IN Esports

La UD Montserrat cau en un derbi d’altura contra el San Mauro

Quan portaven un quart d’hora de partit, el conjunt igualadí ja perdia de 2 gols a 0 en un inici de partit en què el San Mauro va dominar clarament el joc. Poc abans d’arribar al descans, Bilal Gartite, del Montserrat, va tenir una ocasió clara que hagués ajudat a l’equip a fer un canvi de xip, però no va ser així. Malgrat que la segona part va començar molt millor pels de Jonathan Moreno, no va durar gaire, perquè al minut 56 els del San Mauro marcaven el tercer gol que va afectar clarament a l’equip i ja no van aixecar el cap. Finalment, a deu minuts per acabar el partit, un penal a favor dels montbuiencs tancava el marcador amb el 4-0 definitiu.

Ara la Unió Deportiva Montserrat és 8è a la classificació amb dos partits menys i reprendrà la competició el 8 de gener, que rebrà el Sant Andreu de la Barca a Les Comes.