RÀDIO Els imperdibles

La UD Montserrat fa una molt bona primera part i aconsegueix tres punts contra el Cubelles

Els dos equips van poder arribar a porteria força vegades en una primera part que el conjunt igualadí va dominar amb efectivitat en xut i aconseguien arribar al descans amb un efectiu 4-0. La segona part del partit ajornat per covid, que es va disputar ahir a l’estadi de Les Comes, va ser més igualat i l’equip del Cubelles va saber reaccionar, aconseguint dos gols i deixant un definitiu 4-2 al marcador.

L’entrenador del Montserrat, Jonathan Moreno, assegura que “la primera part és la millor que han tingut els jugadors en tota la temporada”.

Aquesta victòria ha fet que el conjunt igualadí es col·loqui 8è a la classificació de segona catalana i el proper partit serà aquest dissabte a les 5 de la tarda contra el Sant Quirze del Vallès.

Aquí podeu escoltar l’entrevista a l’entrenador de la UD Montserrat, Jonathan Moreno.