La UD Montserrat guanya el Sant Maure (2-1) i es col·loca a la zona alta de Segona Catalana

La Unió Deportiva Montserrat va guanyar el Sant Maure per 2 gols a 1 a les Comes i ara ocupa els primers llocs de la classificació. Els jugadors igualadins van fer un bon partit i Rachid va inaugurar el marcador quan tot just es complia el primer minut. El Sant Maure no es va conformar i als 15 minuts va empatar, amb un gol de Carlos Simón. A partir d’aquí, l’enfrontament va ser emocionant i quan només faltava un quart d’hora per acabar, Hadri va aconseguir el gol de la victòria que significava el 2 a 1 final. Aquest diumenge el Montserrat visitarà el camp de l’Olímpic Can Fatjó, un equip que ha empatat els dos partits que ha disputat.