La UD Montserrat pateix al tram final, però acaba guanyant l’Sporting Gavà

La Unió Deportiva Montserrat guanya l’Sporting Gavà per 2 a 1 i ara és 6è a la classificació de Segona Catalana.

El conjunt igualadí va derrotar un rival directe, tot i que va partir al tram final. Al descans, l’equip de la capital de l’Anoia guanyava per 2 a 0 gracies als gols de Bilal Gartite i Fermín Robledillo. A la represa, el conjunt del Baix Llobregat es va plantar diverses vegades a la porteria igualadina. Quan faltaven 10 minuts per acabar, l’Sporting Gavà va fer el 2 a 1, un resultat que al final acabaria sent el definitiu.

Aquest dissabte, la Unió Deportiva Montserrat visitarà el camp del Marianao Poblet.

Aquí podeu escoltar l’entrevista amb l’entrenador del Montserrat, Jonathan Moreno