La UD Montserrat pateix una derrota dolorosa contra l’Olivella

La Unió Deportiva Montserrat perd a les Comes contra l’Olivella per 1 a 2 i s’ha situat en zona de descens a Segona Catalana.

El conjunt igualadí va encaixar el 0 a 1 als 30 minuts de la primera part amb un gol en pròpia porta. A partir d’aquí, els jugadors del Montserrat van treballar de valent i aconseguir empatar gràcies a un gol de Fermin Robledillo als 6 minuts de la segona part. Els igualadins van seguir buscant el gol que els donés el triomf i van disposar de diverses ocasions per aconseguir-ho. Ara bé, quan faltaven 20 minuts per acabar l’Olivella va marcar l’1 a 2, resultat que ja seria definitiu. Ara el Montserrat és 3r per la cua a la classificació de Segona Catalana.

Aquest dissabte, el Montserrat visitarà el camp del Terlenka Barcelonista del Prat de Llobregat.

Aquí podeu escoltar l’entrevista amb l’entrenador del Montserrat, Jonathan Moreno