La UD Montserrat perd contra el Sant Maure, un equip que ha assolit l’ascens a Primera Catalana

La Unió Deportiva Montserrat perd a les Comes contra el Sant Maure per 0 a 2 i se li complica encara més la salvació.

El conjunt igualadí va fer un bon partit però es va trobar amb el líder de Segona Catalana que va fer un enfrontament impecable. L’equip de Santa Margarida de Montbui va marcar el 0 a 1 gràcies a un gol d’Èric Compte, un resultat que es va mantenir fins al descans. A la represa, els jugadors del Montserrat van buscar el gol de l’empat, però sense èxit. Ara bé, quan faltaven 25 minuts per acabar, el Sant Maure va aconseguir el 0 a 2 amb un altre gol d’Èric Compte, resultat que acabaria sent el definitiu.

Aquest diumenge, la Unió Deportiva Montserrat visitarà el camp del Sant Andreu de la Barca.

El Sant Maure, nou equip de Primera Catalana

El conjunt de Santa Margarida de Montbui ha fet una gran temporada i ho ha rubricat pujant de categoria quan li falten quatre jornades per acabar el campionat de Lliga. Aquesta serà la primera vegada a la seva història que el Sant Maure jugarà a Primera Catalana on és molt probable que es trobi amb el Club Futbol Igualada.

Aquest diumenge, el Sant Maure rebrà la visita del Moja.

Aquí podeu escoltar l’entrevista amb l’entrenador del Montserrat, Jonathan Moreno