La UD Montserrat segueix en la bona dinàmica i s’imposa al camp del Marianao Poblet en un gran partit

La Unió Deportiva Montserrat guanya al camp del Marianao Poblet per 2 a 3 i ja és 6è a la classificació de Segona Catalana.

El conjunt igualadí va encaixar el 0 a 1 als 2 minuts de la primera part. Tot i així, l’equip no es va descentrar i de seguida va donar la volta al marcador. Héctor Longarón i Bilal Gartite van marcar dos gols molt ràpids que deixaven el resultat amb un favorable 1 a 2. Ara bé, poc abans del descans, el Marianao Poblet va aconseguir l’empat a 2. A la represa, els dos equips va tenir ocasions per marcar. Amb tot, van ser el igualadins qui van fer el 2 a 3 definitiu, gràcies a una diana de Fermín Robledillo quan faltaven 20 minuts per acabar.

El proper partit de la Unió Deportiva Montserrat serà el diumenge de la setmana vinent. Jugaran a les Comes contra el Cubelles.

Aquí podeu escoltar l’entrevista amb l’entrenador del Montserrat, Jonathan Moreno