icon_radio

RÀDIO

BLOG

La UEA prepara una Nit Empresarial diferent, i pensada per agrair la implicació dels seus associats

Amb el lema “20 Nit Empresarial UEA des de casa!”, la Unió Empresarial de l’Anoia organitza la vintena edició de la nit econòmica i empresarial més reputada i reconeguda de la Catalunya Central per al proper dijous 17 de desembre: la Nit Empresarial de l’Anoia. Es tracta d’un punt de trobada del sector empresarial que aprofita l’ocasió per fer networking i posar en comú experiències; propiciar el contacte, la relació, la coneixença entre empreses, empresaris i empresàries, autònoms i autònomes del territori; facilitar l’establiment de col·laboracions i possibles negocis, en un ambient distès.

Aquesta 20ena edició comptarà amb un gran convidat: serà presidida pel prestigiós economista Xavier Sala-i-Martín qui oferirà una ponència en clau positiva i esperançadora. En segon lloc, el format, que serà a través d’una plataforma virtual, i on es retransmetrà en directe per a tots els i les assistents.

La 20a Nit Empresarial UEA tindrà lloc el proper dijous dia 17 de desembre a les 19h i estarà presentada per la periodista manresana de TV3, Núria Bacardit.

tornar_radioIgualada