icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La UGT de Catalunya denuncia que “molts treballadors i treballadores de la Conca d’Òdena han estat acomiadats o han cobrat només pels dies treballats”

La UGT de Catalunya ha denunciat la situació que s’han trobat molts treballadors i treballadores de la Conca d’Òdena després que el govern decretés el confinament pel brot de coronavirus.

Aquesta situació va ser prèvia a l’entrada en vigor del Reial Decret que obligava el confinament per l’estat d’alarma que va decretar el govern espanyol. Des del sindicat, asseguren que s’han trobat que en aquest període “hi ha empreses que han fet fora treballadors i treballadores que no havien agafat la baixa mèdica i altres que en el pagament de les nòmines corresponents al mes de març només els havien abonat els dies treballats”. UGT continua dient que “aquesta situació no només afecta els treballadors i treballadores residents a la Conca d’Òdena sinó als que de fora de la zona confinada i que fa dues setmanes que no poden accedir al seu lloc de feina”.

Finalment, demanen que “tant el govern de la Generalitat com el de l’Estat arribin a un acord per reparar aquest greuge generat a treballadors i treballadores i que han acatat l’obligatorietat del confinament per evitar més contagis”.

tornar_radioIgualada