icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La Unió d’Establiments de Montbui es troba immersa en la Setmana del Comerç per fomentar el comerç local i agrair l’esforç realitzat durant aquest any difícil

L’entitat apunta que amb aquesta Setmana del Comerç es vol donar les gràcies als clients que han estat fidels al comerç del barri. És per això que durant aquesta setmana la UEM impulsa un seguit d’activitats per promoure les compres de proximitat, i a la vegada per donar la importància que es mereix als clients que han apostat pel consum a les botigues del municipi de Santa Margarida de Montbui.

Del dilluns 28 de juny fins al ds 3 de juliol : “TROBA EL LOGO AMAGAT”

Cada día de la setmana s’amagarà un objecte ( logo UEM) a les botigues del barri.  Aquest objecte tindrà un codi QR que s’ha d’escanejar i on s’obrirà un formulari que el client ha d’omplir. Es farà sorteig entre totes les persones apuntades i podran guanyar un val de 50€ per gastar als comerços participants. El dissabte el Logo el tindrem a la carpa de la UEM i els clients també poden escanejar el codi QR i participar en un sorteig que aquest dia serà de 100€ en vales.

Dissabte 3 de juliol : PHOTOCALL

Hi haurà muntat un photocall on la gent podrà fer-se fotos, compartir-les a les xarxes…e interactuar amb nosaltres.

Dissabte 3 de juliol: ESCAPE  COMMERCE “EL TRESOR  DELS COMERÇOS”

  • 6 persones per grup
  • 6 proves
  • 6 ubiacions

Les inscripcions es podran fer FINS AL DIA 29  telemàticament al mail de unioestablimentsmontbui@gmail.com o al tlf 698 949 281.

Descobreix el tresor i guanya un Gran Premi: Patinet elèctric o Ps5 o Vale de 400€ (amb un màxim de 100€ per cada establiment)

Del dilluns 28 de juny al ds 3 de juliol: VIDEOS AGRAÏMENTS

Durant la setmana es farà difusió a les diferents xarxes socials del contingut de la setmana del comerç així com dels diferents vídeos d’agraïments per als clients.

ENTREVISTA ala presidenta de la UEM, Roser Valls

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada