icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La Unió Empresarial de l’Anoia celebra el V Fòrum Empresa i Progrés posant la mirada a la resiliència i oportunitats de la nova normalitat

L’acte, que va tenir lloc ahir a la tarda al Mont-Àgora de Santa Margarida de Montbui, ha servit d’escenari per presentar de forma pública l’informe econòmic i empresarial que s’ha elaborat en el transcurs d’aquest any. Aquest document es realitza cada any, des de fa cinc anys, i posa sobre la taula una preocupació o inquietud que afecta el món empresarial anoienc.

L’edició d’enguany ha posat l’accent a la pandèmia; i per una part, fa referència a l’impacte de la Covid al nostre territori; i per altra, els reptes i oportunitats en la nova normalitat. Joan Domènech, el president de la Unió Empresarial de l’Anoia, ha explicat que una de les conclusions que s’han extret de l’informe és “la necessitat de digitalitzar les empreses en tot nivell, la manera de comunicar-nos, de treballar i la manera de millorar el rendiment de les empreses”.

Domènech assegura que aquest document serveix com a eina per ajuntaments, entitats, gremis i per tothom que està dins la comarca i fora d’ella. El president de la UEA també ha agraït la participació i implicació de les més de 350 persones, empreses, experts i expertes que han fet possible l’elaboració de l’informe.

Per la seva banda, l’alcalde d’Igualada i president de la MICOD, Marc Castells, ha agraït la tasca que duu a terme la UEA i ha destacat la importància del Fòrum Empresarial de l’Anoia.

L’esdeveniment ha comptat també amb la ponència de l’expert en innovació i estratègia empresarial, Alfons Cornella i ha estat conduït pel periodista igualadí, Joan Maria Morros.

Podeu consultar el V Informe d’Empresa i Progrés a la pàgina web www.uea.cat

 

tornar_radioIgualada