icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La Unió Empresarial de l’Anoia enceta aquest mes de febrer els “Dijous Circulars”

Un cicle que ofereix tres sessions exclusives on es tractaran tres àmbits concrets de l’economia circular a l’empresa. Aquestes jornades es duran a terme els tres últims dijous de febrer i tenen com a objectiu fer pedagogia i conscienciació sobre l’economia circular i veure com incideix aquesta en l’àmbit empresarial.

La Unió Empresarial de l’Anoia compta amb una sectorial de treball sobre economia circular la qual pretén acompanyar el teixit empresarial en aquest nou paradigma. Sara Holgado, una de les membres que conforma aquest grup de treball, explica que l’economia circular consisteix en “llençar el mínim i optimitzar el màxim tots els recursos, és a dir, el màxim reaprofitzament i optimització de les coses”.

Actualment, el grup de treball de la UEA ha impulsat el projecte “Connexions”, un programa per acompanyar les empreses a transformar la seva estratègia empresarial cap a un model més circular. Segons Holgado, ja s’han visitat individualment 50 empreses de l’Anoia per detectar oportunitats i millores.

Les tres sessions del cicle “Dijous Circulars” es realitzaran el dia 10 de febrer amb la temàtica “Economia del Canvi Climàtic“; el 17 de febrer amb una jornada de “Tendències del packaging en l’alimentació” i el 24 de febrer amb una jornada d’ “Ecoinnovació com a nou paradigma“. Per fer la inscripció o per consultar més informació podeu visitar la pàgina de la Unió Empresarial de l’Anoia: www.uea.cat

tornar_radioIgualada