icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La Unió Empresarial de l’Anoia engega diferents programes per inserir laboralment joves i també majors de 30 anys

Concretament l’ens anoienc ha posat en marxa els programes Fem Ocupació per a Joves i 30 Plus. El primer s’adreça a joves d’entre 18 i 29 anys, en situació d’atur, i combina formació i inserció laboral de qualitat. D’aquesta manera, els participants reben una formació especialitzada, d’entre 90 i 150 hores, i poden aconseguir un contracte laboral de sis mesos. Pel que fa el programa 30 Plus, està destinat a afavorir la inserció laboral de persones en situació d’atur de més de 30 anys i amb baix nivell formatiu.

El Fem Ocupació per a Joves i el 30 Plus s’adrecen a col·lectius diferents, tant pel que fa l’edat com els tipus d’estudis necessaris per a participar en el programa. La tècnica de programes d’ocupació de la Unió Empresarial de l’Anoia, Irene Módenes, destaca que els participants en aquests programes reben una formació específica i adaptada al possible lloc de treball. En el cas del Fem Ocupació per a Joves es tracta d’una formació d’entre 90 i 150 hores de durada i, en el 30 Plus, d’entre 20 i 100 hores.

Els interessats a participar en qualsevol d’aquests programes poden adreçar-se a la seu de la Unió Empresarial de l’Anoia, a la carretera de Manresa, 131, d’Igualada, trucar al 93 805 22 92 o enviar un mail a femocupacio@uea.cat.

tornar_radioIgualada