icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La Unió Empresarial de l’Anoia engega la 5a edició del programa 30 PLUS

Un programa de formació i inserció laboral que anirà adreçat a persones aturades de llarga durada, persones treballadores en situació d’atur majors de 45 anys i persones que tenen una baixa qualificació acadèmica.

Aquesta nova edició es tracta d’un projecte que forma part de la línia de treball de la Unió Empresarial de l’Anoia per seguir dinamitzant l’activitat empresarial i econòmica de la comarca, creant ocupació i millorant la situació del mercat laboral a l’Anoia. El programa 30 Plus ofereix contractació subvencionada a les empreses per inserir persones aturades. A més, les persones també reben una formació a mida de les necessitats del lloc de treball.

Les persones que vulguin participar d’aquest programa, han de ser majors de 30 anys, trobar-se en situació d’atur i estar inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya com a demandants de feina. Aquelles que compleixin aquests requisits i estiguin interessades, poden enviar el seu currículum o demanar més informació per correu electrònic a femocupacio@uea.cat, o bé trucant al telèfon 93 805 22 92.

tornar_radioIgualada