icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La Unió Empresarial de l’Anoia presenta accions per ajudar a les empreses d’#Igualada i comarca a millorar els seus impactes ambientals

Amb l’objectiu de constatar que la prevenció de residus no només es tracta d’una qüestió social, la Unió Empresarial de l’Anoia, ha presentat un recull de recomanacions en el “Manual de bones pràctiques” sota el títol, “A l’empresa com a casa”. Es parteix de la concepció que, en l’àmbit domèstic, els ciutadans tenen més consciència en la prevenció i la correcta gestió de residus i busquen poder-ho traslladar a l’empresa en l’àmbit individual i col·lectiu.

Miquel Vila, representant del Gremi d’Adobers i membre del grup UEA Circular, ha explicat que la prevenció de residus és una font de productivitat per a les empreses. Segons Marius Tomàs, de Fitex i també membre del grup UEA circular, les estratègies bàsiques són produir i consumir millor i allargar la vida dels materials, recursos i productes. Abans d’això, però, s’ha d’estudiar cóm aquestes recomanacions poden generar un impacte sobre l’empresa. Totes aquestes accions, estan emmarcades en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

tornar_radioIgualada