icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La Unió Empresarial de l’Anoia presentarà una reclamació a Telefònica Movistar

La Unió Empresarial de l’Anoia presentarà una reclamació a Telefònica Movistar per demanar compensacions per a les empreses afectades per l’avaria massiva del passat mes d’abril. Ho ha confirmat el president de la Unió Empresarial de l’Anoia, Blai Paco, qui ha demanat també a les empreses afectades que se sumin aquesta reclamació col·lectiva endegant accions particulars.

L’avaria va afectar durant molts dies diverses empreses, especialment, situades al polígon industrial de Les Comes. Segons Paco, el que els preocupa especialment és que aquest problema els ha fet veure que Telefònica Movistar no té gens controlada la situació.

Per la seva part, la gerent de la Unió Empresarial de l’Anoia, Paula Arias, ha assenyalat que arrel d’aquesta avaria massiva han decidit fer un estudi de la situació de les telecomunicacions a la comarca.

Recordem que l’avaria massiva de Telefònica Movistar va deixar sense telèfon i sense Internet durant diversos dies, a finals del mes d’abril, diferents empreses de la comarca.

tornar_radioIgualada