icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La Unitat d’Igualtat i Famílies del Consell Comarcal de l’Anoia crea un nou Pla d’Igualtat i Diversitat Afectiva, Sexual i de Gènere per a la comarca

Des de la Unitat d’Igualtat i Famílies del Departament de Benestar Social i Atenció a la Ciutadania del Consell Comarcal de l’Anoia, s’està treballant per elaborar un nou Pla Comarcal d’Igualtat i Diversitat Afectiva, Sexual i de Gènere per a la comarca. L’objectiu principal del pla és donar resposta a les necessitats de la ciutadania amb una planificació conjunta de les polítiques d’Igualtat i LGTBI+ per als propers anys.

Per aquest motiu, el Consell Comarcal està col·laborant estretament amb la consultora Spora, reconeguda per la seva àmplia experiència en l’elaboració de plans i protocols d’igualtat. En aquest moment, s’està realitzant una fase crucial de diagnosi, que inclou la recopilació d’informació i la difusió d’una enquesta dirigida a tota la població de l’Anoia.

Per això, es convida la ciutadania a participar activament responent a l’enquesta que trobaran a la web del Consell Comarcal de l’Anoia o en aquest enllaç https://es.research.net/r/plaigualtatlgtbianoia.

La implicació de la ciutadania és clau per aconseguir una diagnosi molt participada i amb diversitat de respostes.

tornar_radioIgualada