icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La velocitat de contagi de la pandèmia a #Igualada va la baixa, amb una Rt de 0,67, mentre l’Hospital Universitari d’#Igualada té una seixantena de pacients ingressats a planta, i 10 a l’UCI

Aquestes són les dades d’aquest inici del mes de febrer, on sembla que el nombre de contagis és bastant menor, però la pressió assistencial a l’Hospital continua sent molt alta. Una seixantena de pacients amb positiu de COVID10 estan ingressats a planta, mentre que 10 pacients estan ingressats a l’UCI. Les dades apunten a una baixada de casos, amb una Rt força inferior a 1.

Per la seva banda, els professionals sanitaris del CAP Igualada Urbà han començat a rebre la segona dosi de la vacuna, el que els farà estar protegits en els propers dies.

Volem saber com es treballa des del CAP Igualada Urbà en aquesta situació; en plena pandèmia, però amb el personal que es va vacunant de mica en mica. En parlem amb el metge de família al CAP Anoia, de l’equip d’Igualada Urbà de l’Institut Català de la Salut (ICS), Xavier Cantero.

ENTREVISTA Xavier Cantero

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada