icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La velocitat de contagi de la pandèmia baixa a la Conca d’Òdena, i a #Igualada la Rt ja fa dos dies que està per sota d’1 (0,96)

A la capital de l’Anoia han començat a notar un lleuger descens dels casos positius, i es situen en 154 positius en una setmana. Això suposa una reducció molt petita, propera als 20 casos setmanals. La velocitat de contagi a Igualada està per sota d’1, el que vol dir que la pandèmia decreix. Malgrat tot, aquests símptomes de millora són molt minsos, i la situació continua sent greu. Per la seva part, a l’Hospital Universitari d’Igualada han vist com disminuïa una mica la pressió assistencial, tot i que actualment hi ha 67 pacients ingressats amb COVID a planta, mentre que a les UCI’s la pressió segueix sent molt alta amb 12 pacients ingressats.

A la resta de la Conca d’Òdena la situació de la pandèmia millora lleugerament. A Vilanova del Camí s’acumulen 35 casos setmanals i una Rt de 0,66, mentre que a Montbui hi ha 57 casos a la setmana i la Rt és de 0,87. A Òdena, però, els casos de COVID19 han augmentat. En una setmana hi hagut 18 positius amb una Rt d’1,44.

tornar_radioIgualada