icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La WS Europe Cup es disputarà amb format de fase de grups

La World Skate Europe Cup d’aquesta temporada es disputarà en format de fase de grups en comptes d’eliminatòries com succeïa fins ara.

Per aquesta edició només s’hi ha inscrit 12 equips i per aquest motiu els clubs han advocat per canviar el sistema de competició. La World Skate Europe Cup estarà formada per 4 grups de 3 equips cadascun, que jugaran a doble volta, i en què els 2 primers equips de cada grup es classificaran per disputar els ¼ de final. D’aquests en sortiran els 4 equips que jugaran la final four. Dels 12 equips inscrits, quatre són catalans: l’Igualada, el Lleida Llista, el Voltregà i el Calafell; 3 de França: Noisy Le Grand, Dinan Quévert i Poiré Roller; 2 portuguesos: Sanjoanense i Viana; 2 italians: Follonica i Valdagno; i un suís: el Genève.

La fase de grups de la World Skate Europe Cup es jugarà d’octubre a març. Els dos millors de cada grup es classificaran per als ¼ de final, que es disputaran el 26 de març i 9 d’abril. Pel que fa a la final four aquesta es jugarà el 23 al 24 d’abril.

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada