icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’actor igualadí Pep Farrés prendrà el relleu a Òscar Rodríguez al capdavant de la direcció artística de La Mostra d’Igualada

Farrés serà el nou director artístic de La Mostra d’Igualada i per tant durant les dues properes edicions serà l’encarregat de seleccionar els espectacles que prendran part en aquesta Fira de teatre infantil i juvenil. El nomenament del nou director artístic s’ha dut a terme mitjançant una selecció, impulsada per l’Ajuntament d’Igualada amb la col•laboració de l’Institut Català de les Empreses Culturals de la Generalitat i la participació de les entitats vinculades a la fira: la Fundació Xarxa, l’Agrupació Rialles i les associacions de professionals Kacu Mensi i TTP. De les quatre propostes que es van presentar, la de Pep Farrés és la que ha obtingut la millor puntuació pel que fa als diferents criteris que calia desenvolupar en forma de projecte (programació, organització d’activitats professionals, criteris d’avaluació, etc). A més a més, l’actor igualadí destaca pel seu coneixement del teatre infantil i juvenil, del territori i de la mateixa fira, on ha participat en múltiples ocasions.

En aquests moments, La Mostra d’Igualada es troba en ple procés de recepció d’inscripcions de les companyies per participar a la 26a edició, que es durà a terme del 16 al 19 d’abril de 2015. El període de sol•licituds finalitzarà el 28 de novembre. Tan bon punt s’incorpori, Farrés iniciarà el procés de selecció dels espectacles que conformaran la programació oficial de la fira.

tornar_radioIgualada