icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’actriu igualadina Diana Gómez, de #ElCracTV3 a “Las Aventuras del Capitan Alatriste” a Telecinco

Diana Gómez no para. Després de protagonitzar un dels personatges centrals de la sèrie El Crac de Tv3, la igualadina es prepara pel seu debut a la sèrie “Las Aventuras del Capitan Alatriste” que la cadena Telecinco començarà a emetre a principi de l’any que ve. La d’Igualada interpretarà el paper d’Infanta Maria, Anna d’Àustria. La mateixa cadena de televisió defineix així la sèrie que veurà la llum el proper gener “En una societat , l’orgullosa i supèrbia Espanya del Segle d’ Or que cavalca cega cap a la fi de l’imperi i en la qual l’honor i la lleialtat ho són tot , un soldat espanyol que ha recorregut mitja

Europa lluitant sota la bandera del Tercio Viejo de Cartagena sobreviu al Madrid dels Àustries com espadatxí. Home valent, honest i lleial , Diego Alatriste i Tenorio es veurà embolicat en intrigues i conspiracions de diversa índole que l’obligaran a fer bon ús de la seva espasa d’acer en ‘Las Aventures del Capitan Alatriste ‘ , coproducció europea que porta a la televisió la reeixida saga literària d’Arturo PérezReverte i que Telecinco estrenarà només començar l’any 2015” .

Gómez ja ha participat en sèries de televisió d’àmbit estatal ja que ha interpretat un paper a “El Secreto de Puente Viejo” que emet Antena3 Televisión.

tornar_radioIgualada