icon_radio

RÀDIO Estació Central

BLOG

LADY GAGA posposa Bcn i tot el Tour Europeu de Joanne.

Live Nation confirma avui que desafortunadament, l’etapa europea de la gira Joanne World Tour de Lady Gaga ha estat posposada fins a principis de 2018. Això inclou les sis setmanes de gira europea que començava el 21 de setembre a Barcelona i finalitzava el 28 d’octubre a colònia (Alemanya).

Lady Gaga pateix un dolor físic sever que no li permet continuar amb la gira. Hores d’ara Lady Gaga es troba sota les cures de metges experts, els quals recomanen la posposició del tour.

Lady Gaga està desolada davant la idea que els seus fans hagin d’esperar per veure-la sobre l’escenari. L’artista planeja passar les properes 7 setmanes treballant proactivament amb els seus metges per superar aquests dolors que encara afecten la seva vida diària. Per quan reprengui la gira, vol oferir als seus fans la millor versió del xou que ha creat per a ells.

Lady Gaga envia el seu amor a tots els fans d’Europa i vol agrair-los tot el seu suport i compressió.

Mentre elsresponsables del tour treballen en la reprogramació de les dates europees, els fans han de conservar les seves entrades a l’espera de més informació sobre devolució o validesa de les entrades, que es facilitarà tan aviat com sigui possible.

La segona etapa nord-americana del tour continuarà com estava prevista.

Live Nation i Lady Gaga demanen sinceres disculpes pels inconvenients que aquesta situació pugui causar.

tornar_radioIgualada