icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’aeròdrom #Igualada-Òdena acollirà aquest dissabte la 2ª Jornada d’Aviació Adaptada

En el marc d’aquesta jornada lúdica, un centenar de persones amb alguna discapacitat podrà gaudir del plaer de volar en avionetes, ultralleugers, trikes o vols a vela i sentir la sensació de moure’s sense barreres arquitectòniques. A l’hora aquesta iniciativa vol que el públic en general prengui consciència de la importància de la integració d’aquest esport en persones amb discapacitat i dels efectes de benestar que els pot produir. La festa, que s’ha presentant aquesta mateixa setmana a l’aeròdrom Igualada-Òdena, es complementarà amb diferents activitats per a tota la família, com ara música en directe, gastronomia i un monòleg. La 2a Jornada d’Aviació Adaptada es durà a terme dissabte, de 10 del matí a 6 de la tarda, a l’aeròdrom.

El director d’Aeroports de Catalunya, Jordi Candela, assegura que abans que acabi l’any esperen tenir una primera versió del Pla Director de l’Aeròdrom 

Precisament durant la presentació de la 2a Jornada d’Aviació Adaptada i preguntat per la premsa, Candela ha explicat que en aquests moments s’està redactant una primera proposta d’aquest pla director. Concretament la que afecta l’àmbit estrictament aeroportuari (pista, plataforma i zona d’hangars). Segons el director d’Aeroports de Catalunya, en paral·lel s’està treballant en el Pla Urbanístic de la Conca d’Òdena, que complementaria aquesta infraestructura.

Respecte aquest tema, durant la passada edició de l’Aerosport, el passat mes de maig, el secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavin, va manifestar que el primer document base del Pla Director de l’Aeròdrom estaria enllestit el passat mes de juny, tot i reconèixer que el Pla definitiu trigaria encara uns quants mesos.

tornar_radioIgualada