icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’Ajuntament considera precipitat l’anunci del canvi de gestió de l’Escola de l’Ateneu Igualadí

El govern municipal lamenta que ara mateix no es garanteix que aquest canvi no comporti cap cost per als igualadins. Aquest dilluns el Departament d’Educació de la Generalitat ha fet públic l’acord per convertir en centre públic l’Escola de l’Ateneu Igualadí. En relació amb aquest fet, l’Ajuntament d’Igualada manifesta que:

  • Considerem que es tracta d’un anunci precipitat, ja que a hores d’ara queden pendents d’aclarir qüestions que considerem bàsiques relacionades amb la futura gestió del centre.
  • Fins a la data d’avui, el Departament d’Educació no ha pogut garantir a aquest Ajuntament que el nou model de gestió no comporti cap cost per al pressupost municipal.
  • L’Ajuntament veu amb preocupació que l’acord que s’ha presentat no concreta les afectacions que tindrà per a l’escola bressol de l’Escola de l’Ateneu. Aquesta circumstància provoca una especial incertesa, atès l’acord de fer-la municipal inclòs en els darrers pressupostos municipals.
  • L’Ajuntament exigeix respecte i lleialtat institucional i que el Departament d’Educació resolgui tots els dubtes i inquietuds que el Govern municipal ha traslladat a la Generalitat en l’única reunió en què ha tingut oportunitat de parlar sobre una qüestió tan complexa.
  • Des de l’Ajuntament d’Igualada hem defensat sempre la riquesa de l’ecosistema educatiu de la ciutat, en què conviuen harmònicament centres amb diversos models de gestió que donen una resposta adequada i equilibrada a la pluralitat de la nostra societat.
tornar_radioIgualada