icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Ajuntament convoca la 7a edició del Concurs d’Aparadors Comercials de La Mostra d’Igualada

La iniciativa vol contribuir a dinamitzar l’activitat comercial i, alhora, celebrar d’una manera més visual aquest esdeveniment. Al concurs hi poden participar tots els comerços de la ciutat que decorin el seu aparador d’acord amb l’eslògan d’aquest any, “Espectacles que et fan créixer”. Com cada any, s’atorgaran tres premis als millors aparadors. El primer estarà dotat amb 500 euros, el segon amb 300 euros i el tercer consistirà en la gravació i l’emissió d’una falca publicitària en aquesta emissora, Radio Igualada.

A més, aquest concurs, torna a anar lligat amb el Joc del Comerç de Mostra Igualada, que proposa un repte als infants de la ciutat. Els establiments amagaran a l’aparador un dels personatges que apareixen dibuixats al vestit de la nena que protagonitza el cartell d’aquest any. Els participants hauran d’identificar com a mínim quinze comerços amb aquests personatges i lliurar la butlleta de participació als diferents punts d’informació.

Tots els comerciants que vulguin participar poden consultar les bases del concurs i formalitzar la inscripció a través del web tramits.igualada.cat, per correu electrònic a comerc@aj-igualada.net o lliurar les butlletes presencialment al servei municipal de Comerç, o bé a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de la plaça de l’Ajuntament. El període d’inscripció estarà obert entre l’1 i el 15 de febrer.

tornar_radioIgualada