icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’Ajuntament convoca una nova edició dels Premis Ciutat d’#Igualada

El consistori igualadí ha publicat les bases de la 24a edició d’aquests premis, que tenen per objectiu ser un element de promoció i incentiu a la creació i la recerca artística, cultural i social. Les diferents categories són, alhora, un homenatge a diversos igualadins que van destacar en diferents vessants com la música, l’art o la fotografia. Com a novetat per aquesta edició, destaca l’increment de la dotació del Premi de Poesia Joan Llacuna, que arriba als 2.000 euros i que enguany també es convoca el Premi de Recerca Joan Mercader, de caràcter biennal.

D’altra banda, el Premi de Disseny Gaspar Camps, modifica l’objecte del premi, i aquest any es dedica als àmbits editorial, el packaging i els treballs d’identitat corporativa.

Els altres premis que es convoquen són el Premis de Composició Musical Paquita Madriguera, d’Art Digital Jaume Graells, al Compromís Social i Cívic Mossèn Josep Còdol, el de Fotografia Procopi Llucià, d’Investigació Jaume Caresmar i el Premi d’Honor Ciutat d’Igualada.

El termini general de presentació dels treballs finalitza el dia 20 de setembre d’aquest 2019. Les bases de totes les convocatòries es poden consultar al web de l’ajuntament www.igualada.cat. El veredicte i el lliurament dels guardons es durà a terme, el diumenge, 24 de novembre, al Teatre Municipal l’Ateneu.

tornar_radioIgualada