icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

L’Ajuntament crearà un Consell Assessor de l’Esport Local per a fomentar la interacció amb els clubs i entitats de la ciutat

En el marc del ple municipal ordinari del mes de juliol, s’ha aprovat la creació del Consell Assessor de l’Esport Local. Aquest nou consell neix amb l’objectiu d’esdevenir punt de trobada i interacció entre la institució i els clubs i entitats esportives de la ciutat, facilitant d’aquesta manera la seva participació en les polítiques que es puguin impulsar des del consistori en aquest àmbit.

El consell Assessor de l’Esport Local es reunirà un mínim de tres cops l’any, estarà presidit per l’alcalde d’Igualada o el regidor o regidora d’Esports, tindrà com a vocals representants de les entitats de la ciutat i es convidarà a assistir-hi tots els grups municipals. La creació d’aquest consell ha estat presentada pel govern com una mesura necessària per a incrementar els canals de contacte entre la regidoria d’Esports i els clubs locals, de manera que l’Ajuntament pugui adaptar encara més la seva acció a allò que aquestes puguin necessitar i proposar. Hi han votat a favor els regidors del govern i en contra tots els grups de l’oposició.

En la mateixa sessió plenària, prèviament s’ha aprovat, també amb els vots a favor del govern i els vots en contra de tota l’oposició, l’extinció de l’organisme autònom del Patronat Municipal d’Esports –i també de l’organisme autònom de l’Institut Municipal de Cultura– obeint a criteris de simplificació administrativa. La gestió formal d’aquestes dues àrees serà assumida directament per les regidories d’Esports i de Promoció Cultural respectivament.

tornar_radioIgualada