icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’Ajuntament d’ #Igualada decidit a fer una Festa Major de petit format, i amb aforaments controlats. Com serà la Festa Major 2020?

El regidor de Promoció Cultural, Pere Camps, ha explicat en una entrevista a Ràdio Igualada, que aposten per una Festa Major diferent i en un format molt similar al de l’Anòlia 2020. Camps ha comentat que s’habilitaran diferents espais a la ciutat per acollir activitat a l’aire lliure amb aforaments limitats. Així, espais com el pati del Museu de la Pell, el pati de l’Escola Pia, el camp de futbol de Fàtima o el Parc Central acolliran alguns dels actes de Festa Major amb totes les mesures de seguretat. El format serà molt similar al de l’Anòlia, per tant amb aforament limitat, entrades nominals que s’obtindran a www.tiquetsigualada.cat i gel hidroalcohòlic i control de temperatura a les entrades.

Pel que fa les cercaviles seran estàtiques, i es faran al pati del Museu de la Pell. Els ciutadans que vulguin gaudir de les colles i la imatgeria festiva s’hauran d’acostar al pati del Museu, i amb entrada en petits grups, podran presenciar, mitjançant un circuit intern, les actuacions de festa major. El regidor Pere Camps ho ha qualificat “un estil semblant a un parc temàtic, o un pessebre vivent, per tal que la gent se’n faci una idea.

tornar_radioIgualada