icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’ajuntament d’#Igualada aprova el projecte d’obres d’arranjament del darrer tram d’Anella Verda de Les Guixeres

Es tracta del darrer tram de camí de l’Anella Verda de Les Guixeres, que té uns 700 metres lineals i està situat entre la Bassa de la Biodiversitat i l’avinguda d’Europa.  L’estudi Batlle i Roig Arquitectes ha redactat el corresponent projecte d’obres ordinàries, que preveu consolidar i millorar aquest tram. Aquest projecte es va aprovar, en el ple ordinari de l’ajuntament d’Igualada del passat dimarts, amb els vots favorables de Junts per Igualada i Igualada Som-hi i l’abstenció d’ERC, Poble Actiu i Ciutadans.

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, va destacar que la ciutat necessitarà espais amplis, com l’Anella Verda, per caminar, fer esport o gaudir de moments de lleure. El portaveu d’ERC, Enric Conill, va argumentar l’abstenció de la seva formació perquè no tenen clar que sigui un projecte prioritari i perquè els diners d’aquesta obra es podrien necessitar per altres temes. Per la seva part el portaveu d’Igualada Som-hi, Jordi Cuadras, va coincidir amb el govern a remarcar que aquest projecte serà necessari perquè la gent pugui passejar mantenint les distàncies. La regidora de Poble Actiu, Eva Pedraza, en canvi, va coincidir amb ERC a assenyalar que aquesta obra d’ampliació de l’Anella Verda ara mateix no és prioritària.

L’obra, que té un termini d’execució de tres mesos i un pressupost aproximat d’uns 200.000 euros, donarà continuïtat al tram d’Anella Verda de Les Guixeres, que es va inaugurar a mitjans del 2019.

tornar_radioIgualada