icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Ajuntament d’Igualada aprova la llicència de construcció del nou edifici de pediatria a Igualada

L’Ajuntament d’Igualada ha atorgat a l’Institut Català de la Salut la llicència per construir un nou edifici que acollirà les instal·lacions del servei de pediatria a Igualada i comarca ubicat en un terreny cedit pel consistori entre el Passeig Verdaguer i l’avinguda de Pau Casals.

El nou edifici tindrà 12 espais de consultes i contempla la construcció d’una ampliació en horitzontal del CAP Urbà, amb un sistema de prefabricació d’arquitectura modular. La proposta té com a objectiu generar la màxima zona verda, generar el mínim impacte en l’emplaçament i dotar de qualitat arquitectònica a les consultes d’aquest espai que es destinarà a serveis pediàtrics.

El mes de febrer de l’any passat, l’Ajuntament d’Igualada ja va fer la cessió a l’Institut Català de la Salut d’aquest terreny situat davant l’edifici de la Policia Local amb l’objectiu de fer possible la recuperació del servei de pediatria al Centre d’Atenció Primària Urbà de la ciutat, gestionat per l’Institut Català de la Salut. En aquest edifici es podrà oferir el servei d’atenció pediàtrica i donar servei a la ciutat d’Igualada i també als municipis de la Conca d’Òdena.

tornar_radioIgualada