icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’ajuntament d’#Igualada aprova per unanimitat el conveni que permetrà construir 36 habitatges de lloguer social al carrer de la Virtut

El ple del consistori igualadí, celebrat aquest dimarts, ha aprovat per unanimitat el conveni de col·laboració entre l’Agència de l’Habitatge, l’INCASÒL, l’ajuntament i PIMHA per a promoure la construcció de nou habitatge de lloguer social a Igualada. Es tracta, concretament, de 36 pisos de protecció oficial que es faran al carrer Virtut. A la planta baixa es preveu la construcció de locals comercials i d’un pas porxat de 6 metres d’ampla; i, en les plantes soterrànies es construiran places d’aparcament.

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha destacat que aquests 36 habitatges es sumaran als que també es faran a Les Comes, i per tat, la ciutat comptarà aviat amb una seixantena de pisos de lloguer assequible. Des d’ERC, Enric Conill, ha demanat més informació del projecte i ha proposat al govern que els locals de la planta baixa es destinin també a fer habiatges. Per la seva part el portaveu d’Igualada Som-hi, Jordi Cuadras, ha valorat molt positivament que el govern de la ciutat es decideixi, per fi, a fer pisos de lloguer assequible. Al seu torn, la portaveu de Poble Actiu, Neus Carles, també s’ha mostrat satisfeta per aquesta notícia, però ha demanat al govern que mentre aquests pisos es construeixen, prengui d’altres mesures com oferir en lloguer social, pisos buits. Des de Ciutadans, Carmen Manchón, també ha valorat positivament que es faci habitatge de lloguer assequible a Igualada. Per últim, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha explicat que aquests 36 pisos de lloguer assequible al carrer de la Virtut, contribuiran a la transformació d’aquesta zona, on també s’ubicarà l’entrada de l’enllaç de la Ronda Sud i el nou campus universitari de la Salut.

tornar_radioIgualada