icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’Ajuntament d’Igualada aprova per unanimitat el nou Programa municipal d’Adaptació al Canvi Climàtic

Aquest document recull els efectes del canvi climàtic en la vida dels ciutadans i proposa algunes mesures que caldria implantar per evitar-ne les conseqüències negatives. El nou programa es va aprovar per unanimitat en el ple ordinari celebrat aquest dimarts a l’Ajuntament d’Igualada.

El portaveu del PSC, Jordi Riba, es va mostrar d’acord amb les continguts del document, tot i que va destacar que ara caldrà que el consistori implanti les mesures necessàries a la ciutat per fer-lo efectiu.

Per la seva part, la portaveu d’ICV, Montserrat Mateu, va criticar que el govern hagi elaborat aquest Programa Municipal d’Adaptació al Canvi Climàtic sense tenir en compte la resta de formacions, ni tampoc a la ciutadania.

Des de Plataforma per Catalunya, Robert Hernando, va assegurar que es tracta d’un document ben elaborat, però que ara cal posar fil a l’agulla i fer inversions per poder-lo tirar endavant.

Per últim, Josep Miserachs, de Convergència i Unió, va recordar que el pla és un document viu i obert a noves aportacions. Segons Miserachs, aquest Programa Municipal d’Adaptació al Canvi Climàtic ha de fer que Igualada continuï sent una ciutat pionera en temes mediambientals.

tornar_radioIgualada