icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’ajuntament d’#Igualada aprova per unanimitat les bases de les subvencions per al foment de l’activitat econòmica per la incidència de la COVID-19

Aquestes bases específiques han estat aprovades, en el ple ordinari d’aquest dimarts al vespre, amb el vot favorables de tots els grups municipals. Davant de la greu crisi econòmica provocada per la crisi sanitària causada per la incidència del COVID-19, el consistori igualadí ha posat en funcionament diverses iniciatives per a la reactivació econòmica a fi de pal·liar els seus efectes. En aquesta línia, es vol donar suport econòmic a alguns dels sectors més afectats per mitjà de l’atorgament de subvencions de caràcter reintegrable.

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha explicat que amb aquestes subvencions es vol ajudar a la reactivació econòmica de la ciutat. Segons Castells, molts autònoms i PIMES estan desbordats per la situació i s’intentarà ajudar-los el més ràpid possible. El portaveu d’ERC, Enric Conill, s’ha mostrat d’acord amb aquestes subvencions però ha volgut deixar que es tracta de microcrèdits, que després s’hauran de retornar. Per la seva part, el regidor d’Igualada Som-hi, Quim Roca, ha explicat que aquesta iniciativa ajudarà a evitar el tancament d’alguns negocis. Per últim, el grup municipal de Poble Actiu també ha donat suport aquesta mesura perquè evita que moltes persones hagin d’acudir als bancs a demanar diners. La formació demana saber, però, quina serà la partida de diners destinada aquestes bases.

tornar_radioIgualada