icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Ajuntament d’#Igualada atura el cobrament dels lloguers dels pisos de protecció oficial de la seva empresa municipal durant els pròxims tres mesos

L’ajuntament d’Igualada atura el cobrament dels lloguers dels pisos de protecció oficial a través de l’empresa municipal PIMHA durant els pròxims tres mesos.

Ho ha explicat l’alcalde, Marc Castells en la compareixença diària que du a terme al Saló de Sessions de l’ajuntament. D’aquesta manera a través de la seva empresa municipal, la promotora immobiliària PIMHA, no es faran els pagaments dels lloguers d’abril, maig i juny, de manera que no es tornarà a pagar fins al juliol.

D’altra banda, Castells també s’ha referit a la demanda que venen fent des de fa temps perquè s’enviïn ràpidament els 70.000 tests per poder fer “una cartografia” de la situació dels municipis confinats. En aquest sentit, ha explicat que han rebut una remesa de part de la Diputació de Barcelona, que servirà per fer-los al personal sanitari, però que és insuficient.

Respecte a l’hospital de campanya que s’està muntant al complex esportiu de les Comes, l’alcalde ha afirmat que la instal·lació es troba molt avançada i ha manifestat que “quan estigui a punt, el tancarem amb seguretat a l’espera que ens diguin si s’ha de fer servir”. I una vegada més ha insistit en què “cal esperar que no faci falta. Nosaltres sempre volem avançar-nos als esdeveniments perquè ens posem en els pitjors dels escenaris”. En aquest mateix sentit s’ha referit a la residència de l’antiga Mútua Igualadina, que ha explicat que tot apunta que estarà llesta cap al 10 d’abril.

tornar_radioIgualada