icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’Ajuntament d’#Igualada cedeix l’aparcament de l’edifici 092 (Policia Local) per fer un VacAuto (zona de vacunació des del cotxe)

Ho ha confirmat l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, en el decurs de la compareixença d’aquesta setmana. D’aquesta manera, després de cedir l’espai de l’Escorxador per començar la vacunació massiva de ciutadans, també s’habilita la zona d’aparcament de l’edifici 092 per realitzar la vacunació des dels vehicles. Aquest sistema de VacAuto està especialment indicat per a persones grans, amb mobilitat reduïda, que sense baixar del cotxe rebran la vacuna contra la COVID19.

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha lamentat el retard en l’administració de les vacunes, i espera que en els propers mesos es pugui accelerar aquest procés. L’alcalde també demana a Salut que es millori la informació que rep la gent sobre quan i com se’ls vacunarà. Castells fa una crida a la ciutadania a vacunar-se, i remarca que el personal sanitari que ja s’ha vacunat, així com els usuaris i treballadors de les residències, demostren que la vacuna és efectiva.

Al mateix temps, el procés de vacunació al personal essencial s’ha reprès a l’Escorxador d’Igualada amb la vacuna d’AstraZeneca

tornar_radioIgualada