icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Ajuntament d’#Igualada congelarà els tributs dels serveis que no s’han pogut prestar pel confinament

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha informat que s’ampliaran els terminis de pagament d’aquells serveis que no s’han pogut prestar a causa del confinament pel coronavirus.

En aquest sentit, ha anunciat que l’únic impost que hi ha en curs és el de la circulació de vehicles i s’ha prorrogat el pagament fins el juny. Castells ha afirmat que se suspendran els cobraments de rebuts pel pagament de les quotes dels serveis que no s’han pogut prestar per culpa del confinament com són els esportius, l’escola de música, l’escola d’art, els centres cívics, les llars d’infants, entre d’altres. Per la seva part, les liquidacions de taxes a la via pública també quedaran ajornades, com són els establiments amb taules i cadires i els mercats no sedentaris. Aquestes liquidacions s’ajustaran en proporció al temps de confinament com les taxes d’escombraries d’alguns establiments.

D’altra banda, amb la voluntat d’ajudar les empreses a superar la dificultat de la seva situació, l’Ajuntament d’Igualada reduirà els terminis de previsió de pagament de les factures dels seus proveïdors a 30 dies. L’alcalde d’Igualada ha volgut remarcar que “s’adoptaran, prèvies les corresponents resolucions, totes aquelles mesures en matèria tributària, que siguin necessàries per a pal·liar els efectes de la situació d’alarma que estem vivint a conseqüència del COVID-19, dins del marc de la legislació vigent”.

tornar_radioIgualada