icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Ajuntament d’Igualada coorganitza la jornada “10 anys innovant en el sector tèxtil”, que tindrà lloc el 25 de gener a Terrassa

El Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya acollirà el proper 25 de gener la jornada 10 anys innovant en el sector tèxtil, organitzada pels ajuntaments d’Igualada i Terrassa, amb la col·laboració de Manresa i Sabadell i el suport del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i la Generalitat de Catalunya. La jornada servirà per a compartir les accions de política industrial destinades al sector tèxtil-moda més rellevants realitzades entre el anys 2008 i 2018 des dels ajuntaments d’Igualada, Manresa, Sabadell, Mataró, Badalona i Terrassa. Durant tot un matí, els assistents podran conèixer els resultats, els beneficis que han generat i el potencial de transferència de les diferents accions.

En total es presentaran tres bones pràctiques i vuit casos d’èxit, de la mà dels seus protagonistes, a més de la ponència El futur del tèxtil-moda, a càrrec de Maria Almazán, directora de Latitude. També es comptarà amb la presència d’autoritats com la consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, Angels Chacón, i la directora del servei públic d’Ocupació de Catalunya, Mercè Garau, així com d’alcaldes i representants polítics dels diferents ajuntaments implicats.

Així doncs, la jornada serà un punt de trobada entre persones vinculades a un ens local, emprenedores i empresaris. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer a través del web www.igualada.cat.

tornar_radioIgualada