icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’Ajuntament d’#Igualada destina, aquest estiu, més de 100.000 euros a millorar les escoles públiques

Aprofitant l’aturada escolar, el consistori igualadí està fent, al llarg d’aquests mesos d’estiu, diferents actuacions de manteniment i de millora a les escoles i equipaments públics de la ciutat. Es tracta, principalment, d’obres com ara adequacions elèctriques, renovació de lavabos, millores als accessos i reparació de sostres. L’objectiu d’aquestes actuacions passa per posar al dia i millorar els espais i recursos dels centres. Aquestes accions, emmarcades en el Pla Plurianual de Millora i Manteniment dels Centres Escolars, tenen un valor de més de 100.000€.

La segona tinenta d’alcalde i regidora d’Ensenyament, Marisa Vila, explica que les obres es realitzen en funció de les demandes que fan els centres, s’estan duent a terme aprofitant l’aturada d’estiu i s’espera que estiguin enllestides abans que comenci el nou curs escolar.

Algunes de les millores que es faran seran, per exemple, l’adequació de les instal·lacions elèctriques de l’escola Gabriel Castellà, la millora de l’accés a la Biblioteca del Ramon Castelltort, l’arranjament de cobertes i adequació de lavabos a l’escola Emili Vallès i el tractament antilliscant a les escales del nucli central del Garcia Fossas.

tornar_radioIgualada